رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

سلام خوش آمدید

ساخت مسجد حضرت علی ابن ابیطالب (علیه‌السلام‌‌)[1]

   

بعد از فوت پدرمان در تاریخ 1353/11/21 و اتمام مراحل انحصار وراثت، ورثه تصمیم به تفکیک باغ پدری گرفته و به جهت علاقه وافری که پدرمان به خواهرمان مهین تاج داشتند، مرغوبترین و در دسترس‌‌ترین قسمت زمین باغ را که بالغ بر 1500 متر مربع بوده برای خواهرمان تعیین و با موافقت همه ورثه طی صورتجلسه‌ای به نام ایشان انتقال دادیم. اما خواهرمان به علت تعلق خاطر به مرحوم پدرمان و به منظور ماندگاری نام پدرمان اصرار به ساخت مسجدی در آن محل که مناسب‌‌ترین محل برای احداث به علت دسترسی آسان و نبود مسجد در آن حوالی را نمودند و قسمت دیگر را در اختیار ایشان قرار دادیم.

این شد که با آقای عباس علاف که یکی از بازاریان خوش نام و معتمد شهر و دوست پدرمان بود، این تصمیم را در میان گذاشتیم و ایشان با اظهار خشنودی پذیرفتند. ولی چون برای شروع از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبودم، مادرم و خود خواهرم که یکی ازموفق‌‌ترین دبیران شهر بود کلیه جواهرات خودرا فروخته و همچنین حاجیه خانم (شاهزاده هرمزی نژاد‌) همسر مرحوم میرزا ناصر کلانترهرمزی که از این تصمیم با خبر شدند مقادیر قابل ملاحظه‌ای مساعدت مالی نمودند و کلیه مبلغ وجوه حاصله در اختیار آقای حاج عباس علاف قرار گرفت. به این ترتیب ساخت مسجد شروع شد و با توافق اعضای خانواده مزین به نام علی ابن ابیطالب (ع‌) گردید. هم اکنون با داشتن هشت باب مغازه در اختیار اداره اوقاف شهرستان رامهرمز می‌باشد. در این راستا قدردان زحمات آقای حاج عباس علاف هستیم.

همچنین پس از شهادت برادر عزیزمان آقا رضا کلانترهرمزی که یکی از دبیران آموزش و پرورش رامهرمز بوده و بشکل داوطلب در دفاع از مملکت در چندین عملیات حضور داشته و در عملیات بیت المقدس به شهادت نائل گردیده بود و بنا به درخواست مادرمان و توافق همه افراد خانواده نسبت به وقف کلیه مطالبات و حقوق ایشان به انجمن‌های خیریه اقدام نموده و همینطور به جهت یادگاری نام ایشان، زمینی به مساحت بیش از 1300 متر مربع در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شد تا دبستان ابتدایی با نام ایشان احداث گردد. خوشبختانه با همکاری آموزش و پرورش و مساعدت مالی خانواده در پرداخت بخشی از هزینه‌های ساخت، دبستان شهید رضا کلانترهرمزی احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین با اندوخته‌ای که از ایشان بجا مانده بود، با همکاری خواهرمان مهین تاج کلانترهرمزی نسبت به تجهیز کتابخانه و توسعه مسجد امام حسن اقدام گردید.

ان‌شاءالله موجب رضایت خدای متعال قرار گرفته باشد.

 

[1] متن از آقای حاج محمدرضا کلانترهرمزی

  • عبدالحمید کلانترهرمزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
طبقه‌بندی موضوعی (فهرست)