رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

سلام خوش آمدید

بخش بیست و پنجم : دکتر کامیاب صمیمی

پنجشنبه, ۱۸ آذر ۱۴۰۰، ۰۳:۵۴ ب.ظ

در شامگاه 17 اسفند 1336، در رامهرمز دیده به جهان گشود. او فرزند سوم خانواده، از پدر و مادر مهربانی که سال ها در رامهرمز ساکن بودند. دوران کودکی، در رامهرمز سپری شد. اولین سال مدرسه به عنوان  مستمع آزاد ( پیش دبستان امروزی ) را در مدرسه جم، سپری نمود. سپس وارد کلاس اول در همان مدرسه شد. تمام دوران دبیرستان را در رامهرمز و سیکل اول در مدرسه امیرکبیر و سیکل دوم ( دهم تا دوازدهم )  را در دبیرستانی که آن زمان به نام پهلوی بود، گذراند. درسال 1355 از همان دبیرستان، موفق به اخذ دیپلم طبیعی گردید، و با معدل 18/36 که تا آن زمان در رامهرمز، این نمره سابقه نداشت.  

البته این موفقیت با الطاف الهی و زحمات بی شائبه و دلسوزانه دبیر ارجمند رامهرمز زنده یاد حاج عبدالکریم نباتی احمدی به دست آمد.  نکته قابل ذکر این است که از آن سال برای اولین بار در کشور، کنکور ورود به دانشگاه در خود رامهرمز برگزار شد و ایشان همراه با دیگر همکلاسی ها در دبیرستان پروین اعتصامی، آزمون کنکور را گذراند. بعد از اعلام نتایج، رشته پزشکی دانشگاه اصفهان را انتخاب نموده و در سال 1355 ( مهرماه ) شروع به تحصیل در رشته پزشکی نمودند. در سال 1363 فارغ التحصیل گردیده، بلافاصله همراه با همسر و فرزند، به رامهرمز برگشت و مدت 4 سال، همراه با همسر به طبابت پرداختند. بعد از آن، گزینش دستیاری شرکت نموده و بعد از موفقیت در سال 1366، دوره تخصصی را در شیراز آغاز و پس از 4 سال، در سال 1370 در رشته جراحی عمومی، فارغ اتحصیل شدند و جهت گذراندن خدمت خارج از مرکز، به گچساران نقل مکان نمودند.

احساس دین به رامهرمز، سبب آغاز عمل های جراحی را در بیمارستان امام خمینی رامهرمز شد که تا کنون هم ادامه دارد. بدین سبب، خود را در این مدت سی سال حدود 3500 عمل جراحی بدون دریافت حق العمل، ویزیت رایگان هزاران بیمار در شیراز موظف کردند که آمار عمل ها در شبکه بهداشت و درمان رامهرمز موجود است. پس از اقبال عمومی نسبت به روحیات و منش ایشان، در سال 1398 با همکاری استاد فاضل و گرانمایه و افتخار ایران و ایرانیان، جناب استاد ملک حسینی بر این شدند که در صورت صلاحدید شعبه ای از مرکز پیوند اعضا ابوعلی‌سینا در شیراز که توسط استاد و به صورت خیریه تاسیس شده را به رامهرمز اختصاص دهد تا موجبات خدمت رسانی بیشتر و همه جانبه فراهم گردد.

« نقل از کتاب رامهرمزان، نوشته منصور معتمدی »

بیمارستانی از جنسِ مـهر، تخصص و نیکوکاری/

تلاش برای ساخت بزرگترین مرکز خیریه پیوند اعضا در خاورمیانه

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، حکایتِ بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی پیوند اعضای ابوعلی سینا حکایت دستانِ پُر مهر، متعهد و مسوولیت پذیری است که در قامت یک نیکوکار برای کمک به نظام سلامت به میدان آمدند تا بزرگترین مرکز پیوند اعضا را در خاورمیانه برای بیماران نیازمند احداث کنند.

در این بیمارستان خدماتی نظیر خدمات تشخیصی، درمانی و مراقبتی به بیماران نیازمند ارائه می‌شود. در عین حال این بیمارستان دارای مراکز پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی، همچنین  مراکز حمایتی از همراهان بیماران است.  احداث یک مرکز آموزش عالی علوم پایه پزشکی، تحت عنوان "دانشگاه علوم پزشکی ابوعلی سینا" به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی غیردولتی در کشور نیز از برنامه‌هایی است که توسط هیئت رئیسه این بیمارستان خیریه دنبال می‌شود.

      احداث دومین شعبه بیمارستان خیّر ساز پیوند اعضا در رامهرمز

اولین شعبه بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی ابوعلی سینا به عنوان بزرگترین مجموعه بین المللی در حوزه پیوند اعضا در سال 1387 توسط دکتر سید علی ملک‌حسینی پدر پیوند کبد در ایران و با مشارکت مادی و معنوی خیرین نیکوکار در شیراز بنیانگذاری شد و درحال حاضر شعبه دوم این بیمارستان به همت دکتر کامیاب صمیمی، با یاری و همراهی خیّرین در شهرستان رامهرمز در حال احداث است.

دکتر صمیمی متخصص جراحی عمومی و اصالتا رامهرمزی است و در حال حاضر به عنوان نماینده تام‌الاختیار بیمارستان خیّر ساز ابوعلی سینا در رامهرمز سعی دارد تا ضمن بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های جامعه خیرین نظام سلامت؛  این پروژه درمانی را برای استفاده مردم شهر رامهرمز و استان خوزستان در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری برساند.

بیمارستان ابوعلی سینا بدون مشارکت دولت ساخته می‌شود.

   این پزشک متخصص در گفت و گو با فارس اظهار کرد: عملیات احداث شعبه دوم بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی ابوعلی سینا در زمینی به مساحت 30 هکتار در روستای سندران از توابع بخش مرکزی در حال اجراست و از آنجایی که ساخت این بیمارستان بدون حمایت‌های دولتی انجام می‌شود، زمان بهره برداری از این پروژه درمانی به میزانِ مشارکت افراد خیّر و نیکوکار بستگی دارد.

 صمیمی با اشاره به اینکه بیمارستان پیوند اعضا خیریه ابوعلی سینا در رامهرمز به تبعیت از بیمارستان مادر در شیراز؛ در سه فاز اجرایی خواهد شد، بیان کرد: در فاز اول، در این بیمارستان با راه اندازی مراکز همودیالیز پذیرای بیماران مبتلا به نارسایی کلیه خواهیم بود. پیش بینی می شود که فاز اول تا حدود سه سال آینده اجرایی شود. ایجاد مرکز تخصصی و فوق تخصصی پیوند اعضا و احداث دانشگاه علوم پزشکی غیردولتی ابوعلی سینا نیز از فاز های دوم و سوم پیش بینی شده در این مرکز بیمارستانی خیریه است.

پرداخت 95 درصد هزینه درمان بیمارانِ پیوند عضو توسط خیّران

وی گفت: همانگونه که در بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی ابوعلی سینا صدرا به عنوان بیمارستان مادر مشاهده می‌شود، پزشکانی که در این بیمارستان فعالیت دارند نیز از جمله پزشکان نیکوکار هستند. به عنوان مثال بیماری که برای پیوند کبد به این بیمارستان مراجعه می‌کند تنها پنج درصد از هزینه‌های درمان را می‌پردازد و 95 درصد هزینه ها را پزشکان و افراد خیّر تامین می‌کنند.

کامیاب صمیمی که ویزیت و عمل جراحی رایگان صدها نفر از بیماران نیازمند و همشهریانش را در کارنامه نیک اندیشی خود دارد، ضمن اظهار علاقه وافر به زادگاهش رامهرمز گفت: علاقمند بودم تا برای رفاه حال همشهریان، همچنین مردم استانم دومین شعبه بیمارستان خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی پیوند اعضای ابوعلی سینا در شهرستان رامهرمز احداث شود. از این رو بارها  به همراه دکتر ملک حسینی، موسسِ بیمارستان ابوعلی سینا مادر به رامهرمز آمدیم و ایشان وقتی با استقبال خیّران محترم شهرستان رو به رو شدند مجوز احداث دومین و تنها شعبه این بیمارستان خیریه را در رامهرمز به ما اعطا کردند و امروز انتظار داریم که با مشارکت  هر چه بیشتر نیکوکاران، این بیمارستان سریعتر ساخته شود و به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در بیمارستان‌های خیریه آموزشی، پژوهشی و درمانی ابوعلی سینا تمام هزینه‌های بیمارستان از جمله حقوق و مزایای پرسنل، خرید دستگاه‌های پیشرفته و به‌روز، ساخت و ساز بخش‌های مختلف مرکز درمانی و کمک به بیماران کم‌بضاعت توسط خیرین و مردم صورت می‌گیرد. 

در حال حاضر شهرستان رامهرمز دارای دو بیمارستان طالقانی با 21 تخت خواب فعال و بیمارستان مادر با 129 تخت خواب فعال است که هر دو زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اداره می‌شوند.

 شهرستان رامهرمز بیش از 113 هزار نفر جمعیت دارد و در شرق استان خوزستان واقع شده است.

 

 

  • عبدالحمید کلانترهرمزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
طبقه‌بندی موضوعی (فهرست)