رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

رامهرمز در نگاهی تازه

گفتاری در مورد تاریخچه رامهرمز و میراث فرهنگی و گردشگری آن

سلام خوش آمدید

بخش بیست و پنجم : حاج محمدرضا کلانترهرمزی

پنجشنبه, ۱۸ آذر ۱۴۰۰، ۰۳:۵۹ ب.ظ

محمدرضا کلانترهرمزی فرزند مرحوم مشهدی نادر و حاجیه قمر کلانترهرمزی در سال ۱۳۳۲ در شهر رامهرمز متولد شد.

موفقیت های تحصیلی  :

 _  در سال ۱۳۵۰ کسب مدرک تحصیلی دیپلم

- در سال ۱۳۵۲ فوق دیپلم علوم تجربی از دانش سرای اهواز

-  در سال ۱۳۶۴ لیسانس ریاضی از دانشگاه آزاد جنوب تهران

- در سال ۱۳۶۵ لیسانس مدیریت دولتی از دانشگاه شهید بهشتی

- در سال ۱۳۶۷ فوق لیسانس مدیریت سیستمها از دانشکده مدیریت توسعه

ایشان پس از طی دوره سربازی بعنوان سپاه دانش در مدرسه راهنمایی رامشیر دوران سربازی خود را به اتمام رساند و در آبان سال ۱۳۵۴ در آموزش و پرورش خرمشهر بعنوان دبیر مدارس راهنمایی استخدام شد و هم زمان در بخش خصوصی به کارهای مختلف از جمله حسابدار مشغول گردید و در فعالیتهای انقلابی ضد رژیم ستم شاهی مورد تعقیب ساواک قرار گرفت که با ترفندهای مختلف توانست از دست آنها بگریزد.

پس از انقلاب شکوهمند اسلام در اول سال 1358بعنوان مسئول حسابداری آموزش و پرورش خرمشهر و در سال 1359بعنوان رئیس آموزش و پرورش خرمشهر که بعلت جنگ تحمیلی در اهواز مستقر بود هم زمان ریاست حسابداری اداره کل آموزش و پرورش را بعهده گرفت و در اوایل سال 1360 بعنوان معاون اداری و مالی اداره کل منصوب گردید.

در سال 1364 بنا به درخواست معاون مالی وزارت،  ایشان به تهران منتقل و بعنوان مشاور وی و هم زمان مشاور وزیر و نماینده وزارت در بنیاد شهید مشغول گردیدند.

در سال 1365 با پیشنهاد معاون پرورشی وزیر،  مشاور ایشان گردید و در سال 1368 برای تاسیس آموزش و پرورش مدارس ایران در هند به این کشور مامور و اولین مدرسه ایرانیان در هند را تاسیس کردند.

در سال 1370 و پس از طی ماموریت خود، به ایران برگشت و مجددا مشاور معاونت پرورشی گردید.

در سال 1372 بعنوان مدیرکل آموزش و تشکیلات سازمان نوسازی مدارس کشور منصوب گردیدند.

در سال 1378 مجددا بعنوان مشاور معاون مالی وزیر مشغول کار بودند و در سال 1380 بازنشسته گردید و بعنوان معاون شرکت رفاه فرهنگیان وابسته به صندوق  ذخیره فرهنگیان به کار خود ادامه دادند.

در همین سال یک باب هنرستان کار دانش غیر دولتی را تاسیس کردند و در سال 1382 از شرکت استعفا و در جهت توسعه مدارس اقدام و در نهایت یک باب هنرستان فنی حرفه ای در کرج و یک باب در تهران تاسیس کردند و سپس در  ادامه یک باب هنرستان کاردانش بزرگسالان، یک باب دبستان دخترانه و یک باب دبستان پسرانه را تاسیس نمودند. علاوه بر این یک باب مدرسه از راه دور را از سال ۱۳۸۴ تاسیس و تا کنون هزاران دانش آموز از تحصیل مانده را تا اخذ دیپلم کمک و همراهی نمودند.

از زمین ارثی پدر با موافقت و همکاری سایر برادران و خواهران یک باب دبستان به نام برادر شهیدش ( شهید رضا کلانترهرمزی ) و یک باب مسجد به نام مسجد علی ابن ابیطالب ( ع )  در رامهرمز وقف و کمکهای مالی در حد وسع را در ساخت آنها نمودند.

حضور حاج محمدرضا کلانترهرمزی

در مراسم گشایش موزه پزشکی رامهرمز

 

 

  • عبدالحمید کلانترهرمزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
طبقه‌بندی موضوعی (فهرست)